Viplounge, reis in alle luxe en stijl!

Als u aan viplounge denkt, zult u niet snel denken aan een vipbus of partybus. Als u terecht komt op onze site staat viplounge voor de meest unieke touringcars van Europa. Wat maken onze voertuigen zo onderscheidend. Hieronder vindt u een beknopte samenvatting.

Viplounge huren, kenmerkt zich door:

 • Vlammenwerpers op het dak (the Experience)
 • 7500 Watt PA geluidsinstallatie (binnen en buiten)
 • Lasershow Multicolor
 • LED verlichting
 • Rookmachines
 • CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
 • Video projectie tunnel (Experience)
 • Karaoke installatie
 • Draadloze microfoons
 • Lederen & zakelijk interieur
 • Luxe keukenhoek
 • Voldoende cateringmogelijkheden
 • Professionele muziekcomputer
 • Mogelijkheid tot plaatsen
 • DJ Booth WIFI aan boord (op verzoek)
 • en nog veel meer

Viplounge huren

Viplounge

Slechts een beknopt overzicht van de verschillende features in de bus. U zult misschien denken waarom wij onze voertuigen als een viplounge bestempelen. Vrij makkelijk. De stoelopstelling is te vergelijken met een huge viplounge. Een totale rondzit over het gehele bovendek. U neemt plaats op comfortabele en luxueuze zetels, waardoor u niets van de reis hoeft te missen.

In de afgelopen jaren zien we een toename in aanvragen vanuit de zakelijke sector. Door de viplounge opstelling is deze discobus geschikt voor diverse doeleinden en evenementen. Waar kunt u zoal aan denken:

 • Vergaderen onderweg of op locatie
 • Promotie tours
 • Bedrijfspresentaties
 • Product presentaties
 • Artiesten vervoer
 • Concerten
 • Pendeldiensten
 • en nog veel meer

U kunt het niet zo gek bedenken of het is mogelijk in onze voertuigen. Of het nu in Hasselt, Brugge of Turnhout is, wij maken het mogelijk. Wij garanderen u een reis vol spanning en sensatie.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze voertuigen. Graag nodigen wij u uit om het vrijblijvende offerte formulier in te vullen. U krijgt veelal binnen 1 werkdag een op maat gemaakte offerte van onze administratie voor de inzet van onze viplounge vipbus. Ontdek en beleef het HIER!

Organiseert u een bedrijfsfeestje in Brussel of een vrijgezellenfeest in Antwerpen en zoekt u nog bijzonder vervoer om deze dag helemaal compleet te maken? Dan bent u bij viplounge.be aan het juiste adres! U kunt hier namelijk een viplounge huren die eindeloze mogelijkheden biedt voor diverse soorten gelegenheden. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met de viplounges van viplounge.be. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw event? Lees dan hieronder meer over een viplounge huren.

Uniek vipvervoer op maat

Viplounge.be is dé specialist in het verzorgen van vipvervoer op maat. Door de jaren heen hebben wij ervaring op gedaan met het verzorgen van luxe vervoer voor diverse soorten groepen en diverse soorten gelegenheden. Hierdoor weten wij precies wat onze klanten die op zoek zijn naar bijzonder luxe vervoer graag willen. Op deze wensen en behoeften van onze klanten hebben wij onze viplounges volledig aangepast. U kunt hierdoor bij ons een vip lounge huren die uniek is en al uw wensen zal voldoen!

Viplounge huren, een complete ervaring

Wilt u een echte VIP ervaring tijdens uw reis? Dan bent u bij viplounge.be aan het juiste adres. Wij doen er graag alles aan om u volledig in de watten te leggen tijdens de rit. Wanneer u kiest voor een viplounge huren bij viplounge.be bent u gegarandeerd van een rit in stijl en luxe. U zult niets te kort komen! Laat ons voorafgaande aan de rit uw wensen en behoeften weten en wij zorgen ervoor dat het voor u klaar staat. Een ervaring om nooit meer te vergeten.

De unieke eigenschappen van een viplounge:

Wilt u een viplounge huren maar bent u eerst nog benieuwd naar de diverse unieke eigenschappen van de viplounges die er voor zorgen dat deze bussen zo bijzonder en uniek zijn? Lees dan hieronder verder. Dit is een beknopt overzicht van de speciaalste eigenschappen van de viplounges:

 • Totale rondzit (ideaal voor zowel vergaderingen als feesten onderweg)
 • Professionele geluidsinstallatie (zowel binnen als buiten)
 • Draadloos spraaksysteem
 • Draadloos internet
 • Moderne multimedia installatie met onder andere Spotify 
 • Multicolor LED verlichting (naar situatie aan te passen)
 • Meerdere LCD schermen
 • Laserschow
 • Lichtprojectietunnel (The Experience VIP Lounge)
 • Vlammenwerpers op het dak (The Experience VIP Lounge)
 • CO2 Rookjets
 • Gevulde koelkasten met bier, wijn en fris (wilt u bijvoorbeeld sterke drank? Geef dit vooraf bij ons aan)
 • Keukenblok En nog veel meer...

Viplounge huren? Keuze uit twee bijzondere uitvoeringen

Wij hebben twee bijzondere viplounges voor u klaar staan; The Reference VIP Lounge & The Experience VIP Lounge. The Experience VIP Lounge is de meest extreme viplounge van Europa en beschikt over een bijzondere lichtprojectietunnel, vlammenwerpers op het dak en een groot aantal LCD video schermen. U kunt deze viplounge huren voor groepen tot 35 personen. The Reference VIP Lounge is een vergelijkbare bus maar beschikt niet over de lichtprojectie tunnel en vlammenwerpers op het dak. Verder zijn er minder LCD videoschermen aan boord. Echter biedt deze viplounge plaats aan 50 personen, wat bijzonder is voor vergelijkbare bussen. Ondanks dat deze bus iets minder extreem is, behoort deze viplounge alsnog tot één van de extreemste bussen van Europa!

Viplounge huren, de mogelijkheden..

Doordat een aantal van unieke eigenschappen van deze bussen volledig naar wens in en uit te schakelen zijn, zijn de viplounges ultra multifuntioneel. U kunt dus een viplounge huren voor diverse soorten gelegenheden. Hieronder vindt u een overzicht van gelegenheden waarvoor onze viplounges regelmatig worden verhuurd:

Zakelijk vervoer Vergaderingen onderweg Artiesten vervoer Festivals Beurzen en congressen Bruiloften Vrijgezellenfeesten Communies Bedrijfsuitjes Uitvaarten En nog veel meer..

Zoals u ziet lopen de gelegenheden waarvoor onze viplounges verhuurd worden zeer uiteen. Doordat onze medewerkers ervaring hebben met het verzorgen van vipvervoer voor diverse gelegenheden, weten zij precies hoe het vervoer het beste ingericht kan worden. Dus wilt u een viplounge huren voor een bijzondere gelegenheid? Wij zorgen ervoor dat er passend vervoer voor komt rijden!

Viplounge huren? Multifunctioneel!

Zoals u heeft kunnen zien kunt een viplounge huren voor diverse soorten events. Onze viplounges zijn dan ook met één druk op de knop om te toveren van een viplounge in een partybus, feestbus, karaokebus, vipbus, trouwbus, vergaderbus of uitvaartbus. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met de voertuigen van viplounge.be!

Een complete ervaring om nooit meer te vergeten

Omdat wij onze klanten graag een echte vip ervaring willen bieden is het mogelijk om bij ons te kiezen uit verschillende extra's. Wij verzorgen namelijk niet alleen het vervoer van A naar B, maar een complete ervaring. Wilt u bijvoorbeeld een hapje eten onderweg? Wij werken samen met de beste cateraars uit de omgeving. Kies iets van onze cateringlijst en u kunt catering van het hoogste niveau verwachten! Wilt u graag een hostess die tijdens de rit uw hapjes en drankjes verzorgd? Ook dat is bij ons mogelijk! Laat ons uw wensen en behoeften weten en wij gaan voor u aan de slag om uw vipvervoer compleet te maken, zodat u een ervaring krijgt om nooit meer te vergeten! Voor een complete ervaring kunt u dus het beste een viplounge huren bij viplounge.be!

Viplounge huren? Mogelijk in de gehele Benelux!

U kunt bij ons een viplounge huren voor ritten binnen de gehele Benelux en zelfs ook nog daarbuiten! Dus wilt u een viplounge huren in Brussel, Antwerpen of toch liever in Mechelen? Bij viplounge.be kan het allemaal! Ons bedrijf ligt centraal gelegen binnen de Benelux waardoor u altijd makkelijk te bereiken bent en wij ritten kunnen aanbieden tegen de scherpste prijs! 

Meer informatie over viplounge huren?

Bent u benieuwd naar de tarieven en beschikbaarheid van een viplounge huren voor uw event? Dan raden wij u aan om het online offerte formulier in te bullen op de website. Aan de hand van de gegevens die u hier invult kunnen wij een offerte voor u op maat maken. Deze offerte kunt u veelal binnen enkele werkdagen verwachten. Heeft u voorafgaande aan het invullen van het offerte formulier nog vragen over bijvoorbeeld de mogelijkheden van onze viplounges? Dan kunt u contact met ons opnemen, wij beantwoorden uw vragen graag!

Viplounge huren en meer...

Zoekt u bijzonder en luxe vervoer maar is een viplounge huren toch niet de vervoersoplossing die u zocht? Ook dan hebben wij nog verschillende andere opties voor u beschikbaar. Viplounge.be is onderdeel van ABC Specials. ABC Specials is specialist in het verzorgen van luxe vervoer op maat. Dus wilt u bijvoorbeeld een limousine huren of een ander exclusief voertuig? Neem dan een kijkje in het wagenpark van limousine-huren.be en wie weet vindt u hier het exclusieve vervoer waar u naar zocht!

Heeft u binnenkort een bijzondere gelegenheid waarvoor u een nog luxe vervoer zoekt? Viplounge.be staat graag voor u klaar! Wij verzorgen graag het vervoer voor diverse soorten gelegenheden met onze viplounges. Doordat onze viplounges beschikken over diverse unieke eigenschappen die volledig naar wens in- en uit te schakelen zijn, zijn onze viplounges uitermate multifunctioneel. Het maakt dus niet uit voor wat voor soort gelegenheid u luxe groepsvervoer zoekt. Bij viplounge.be bent u aan het juiste adres!

 

De mogelijkheden van viplounge.be

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen bieden onze vipbussen mogelijkheden voor diverse soorten gelegenheden. Zo zijn onze vipbussen onder andere inzetbaar als:

Eigenlijk zijn de mogelijkheden bij viplounge.be eindeloos. Wilt u een viplounge inzetten bij een gelegenheid of event die hierboven niet genoemd is? Ook dan bieden onze luxe voertuigen waarschijnlijk diverse mogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Aarzel niet, niets is te gek bij viplounge.be!

Viplounge, luxe vervoer van het hoogste niveau

Zoals u ziet bieden onze viplounges mogelijkheden voor zowel zakelijk als particulier vervoer. Voor iedere gelegenheid staan wij voor u klaar, of het nou vrolijk of verdrietig is, wij verzorgen luxe vervoer op maat. Onze medewerkers hebben ervaring met diverse soorten ritten en weten daarom ook precies hoe zij per situatie moeten reageren. Wij doen er graag alles aan om luxe vervoer voor u te verzorgen en u een ervaring te bieden om nooit meer te vergeten.

Te huur binnen heel België en Nederland!

U kunt bij ons een viplounge huren in heel België en Nederland. Het maakt dus niet uit of een viplounge wilt huren in Brussel, Antwerpen, Mechelen of Gent. Wij van viplounge.be staan graag voor u klaar! Laat ons uw wensen en behoeften weten en wij doen er alles aan om u een rit te bezorgen om nooit meer te vergeten!

Viplounge, de extra's

Wij verzorgen niet alleen het vervoer van A naar B, we verzorgen een complete beleving. U heeft bij ons dan ook de keuze uit verschillende extra's. Bij aanvang van de rit kunt u niet alleen gebruik maken van de goedgevulde koelkast in de bus (tegen bijbetaling), u kunt bij ons ook kiezen uit diverse cateringopties. Geef bij de reservering van de viplounge aan wat uw wensen en behoeften zijn en wij zorgen dat u niets te kort zult komen tijdens de rit. 

Viplounge huren?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het huren van een viplounge? Dan raden wij u aan om het offerte formulier in te vullen. Op deze manier kunnen wij de beschikbaarheid voor u controleren en een offerte op maat maken. Heeft u vragen die geen betrekking hebben op de tarieven en beschikbaarheid? Dan kunt u natuurlijk ook altijd telefonisch contact met ons opnemen of u kunt het contactformulier in vullen. Onze medewerkers beantwoorden uw vragen graag!

U kunt bij ons niet alleen een vip lounge huren, maar ook diverse andere exclusieve voertuigen. Dus is een viplounge bijvoorbeeld te groot voor uw gezelschap? Dan hebben wij ook diverse unieke limousines voor u klaar staan. Wilt u een limousine huren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan een kijkje in het wagenpark van limousine-huren.be.

Voor exclusief vervoer op maat bent u bij viplounge.be aan het juiste adres. Wanneer u er voor kiest om één van onze bijzondere viplounges te huren bent u verzekerd van vipvervoer uit het hoogste segment. Onze viplounges beschikken over diverse unieke eigenschappen die er voor zorgen dat de bussen inzetbaar zijn bij diverse soorten events. De unieke eigenschappen zijn geheel naar wens in- en uit te schakelen waardoor onze viplounges uitermate geschikt zijn als zakelijk vervoer, maar ook als feest vervoer. Neem een kijkje op de website om de mogelijkheden van een viplounge te ontdekken.

Viplounge.be is de specialist in vervoersarrangementen met de meest bijzondere voertuigen welke er in Europa te huur zijn. Dit zijn niet zomaar luxe bussen met mogelijkheden, maar exclusieve touringcars met een scala aan multimedia en entertainment in huis. Gecombineerd met een weelde aan luxe.

          

Viplounge huren voor zakelijk vervoer

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring op gedaan met het verzorgen van vervoer van zakelijke klanten. Hierdoor weten wij precies wat onze zakelijke klanten belangrijk vinden wanneer zij kiezen voor het huren van vipvervoer. Door deze opgedane kennis hebben wij de volgende bijzondere en unieke eigenschappen aan de bussen toe kunnen voegen:

 • Totale rondzit (vergaderopstelling)
 • Luxe, lederen interieur
 • Draadloos internet
 • Meerdere videoschermen
 • Moderne multimedia installatie
 • Draadloos spraaksysteem
 • Beletteringsmogelijkheden
 • Diverse cateringmogelijkheden
 • Keukenblok met koffiemachine
 • En nog veel meer..

Door de bovengenoemde eigenschappen is het onder andere mogelijk om onderweg of op locatie te vergaderen in de viplounge. Verder is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een promotietour te organiseren door de mogelijkheid tot bestickering of u kunt uw belangrijke klanten of zakenrelaties in stijl op laten halen. Kortom, voor zakelijk vervoer bent u bij viplounge.be aan het juiste adres.

          

Viplounge huren als feestvervoer

Naast de diverse mogelijkheden voor zakelijk vervoer, bieden onze viplounges ook bijzondere mogelijkheden voor feestelijk vervoer. Met één druk op de knop komen de diverse eigenschappen voor partyvervoer tevoorschijn. Wilt u een ultiem feest bouwen onderweg? Dan zult u verrast worden door de volgende kenmerken:

 • Professionele geluidsinstallatie (zowel binnen als buiten)
 • Lasershow
 • CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten)
 • Vlammenwerpers op het dak (The Experience VIP Lounge)
 • Karaoke installatie
 • Multicolor LED verlichting
 • Video projectietunnel (The Experience VIP Lounge)
 • En nog veel meer!

Zoals u ziet beschikken onze viplounges over alles wat nodig is om een geweldig feest te kunnen bouwen! Wanneer u kiest voor het huren van deze viplounge als feestvervoer, dan kiest u voor een luxe partybus uit het hoogste segment.

Te huur voor diverse gelegenheden

Door de diverse eigenschappen die volledig naar wens in- en uit te schakelen zijn kunnen onze viplounges ingezet worden bij diverse soorten gelegenheden en events, zowel zakelijk als particulier.  Om deze reden worden de viplounges regelmatig verhuurd bij diverse gelegenheden. Zo kunt u onze vip bus huren bij:

 • Vergaderingen onderweg of op locatie
 • Promotietours
 • Bedrijfsuitje
 • Luchthavenvervoer
 • Productpresentaties en bedrijfspresentaties
 • Beurzen en Congressen
 • Verjaardagen
 • Vrijgezellenfeesten
 • Bruiloften
 • Gala's
 • Super sweet 16
 • En nog veel meer...

Viplounge huren?

Ons team van enthousiaste medewerkers zal er alles aan doen om van uw reis een onvergetelijke beleving te maken. Of het nu een zakelijke rit is of voor particuliere doeleinden of wilt u voor andere wijze een vipbus huren. Alles doen wij eraan om uw reis zo goed mogelijk te laten verlopen in onze viplounge. Ontdek en beleef de mogelijkheden van onze voertuigen.  Voor een offerte op maat verwijzen wij u graag naar onze offertepagina. Veelal binnen een werkdag ontvangt u een antwoord op maat.

U kunt hier een viplounge huren voor ritten binnen de gehele Benelux!

U kunt bij ons een viplounge huren voor ritten binnen heel België en Nederland. Wilt u binnenkort bijvoorbeeld een promotietour organiseren in de omgeving van Brussel, of zoekt u luxe vervoer voor een bedrijfsuitje in Antwerpen? Bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Onze bussen zijn ook regelmatig te vinden in bijvoorbeeld Gent, Turnhout, Hoogstraten, Brussel en Leuven. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Belgium, Tomorrowland,  Blankenberge, Veurne,
Nieuwpoort, Knokke Heist,  Vlaanderen, Diksmuide,
Gistel, Damme,  Eeklo, Deinze, Zelzate, Charleroi,
Leuven, Luik, Brugge,  Lokeren, Aalst, Zottegem, 
Willebroek, Stekene, Beveren, Boom, St-Niklaas,
Lier, België, Braschaat, Oostende, Turnhout, Torhout, 
Tielt, Antwerpen, Namen, Gent, Kapellen, 
Heist op den Berg, Brussel
Geel,Kalmthout, Bergen, Mechelen, Hoogstraten, 
Beerse, Hasselt, Aalst, Maasmechelen, Dilsen  
Brugge, Gent, Herentals, Westerlo, Herselt, Mol, 
Balen, Arendonk, Diest, Beringen, Leopoldsburg,
Overpelt, Lommel, Peer, Bree, Bilzen,
Hamont, Genk, Lanaken,  

Dit zijn het soort bussen welke wij verhuren: KaraokebusFuifbus, Viplounge, 15 persoons partybus, 20 persoons partybus, Discobus, Feestbus25 persoons partybus, 35 persoons partybus, 30 persoons partybus,40 persoons partybus

Offerte aanvragen