Viplounge Mechelen

Heeft u binnenkort een bijzondere gelegenheid waarvoor u een Viplounge wilt huren in Mechelen? Dan bent u bij viplounge.be aan het juiste adres. Onze viplounges zijn luxe bussen met diverse unieke eigenschappen. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de vipbussen inzetbaar zijn bij diverse soorten gelegenheden. U kunt een viplounge huren in Mechelen voor zowel zakelijk als particulier vervoer. De eindeloze mogelijkheden van onze viplounges vindt u op deze pagina!

Mechelen viploungeMechelen Viplounge

Het aanbod van Viplounge Mechelen

Wij hebben twee bijzondere viplounges voor u te huur in Mechelen en omgeving. The Experience VIP Lounge is de eeste bijzondere bus die u bij ons kunt huren. Deze bus is geschikt voor groepen tot 35 personen en is geschikt voor zakelijk vervoer, maar is met één druk op de knop ook om te toveren tot de meest bijzondere partybus van Europa! De tweede viplounge die u bij ons kunt huren is The Reference VIP Lounge, deze bus is vergelijkbaar met The Experience VIP Lounge maar is geschikt voor groepen tot zelfs 50 personen.

De unieke eigenschappen..

Onze luxe touringcars beschikken over diverse unieke eigenschappen. Deze eigenschappen dragen bij aan een bijzondere beleving. Gaat u één van onze viplounges huren in Mechelen dan kunt u een bus verwachten met de volgende bijzondere eigenschappen:

 • Luxe lederen interieur
 • Een keukenhoek met gevulde koelkasten en een koffiemachine
 • Wifi
 • Totale rondzit
 • Meerdere videoschermen
 • Vergaderfaciliteiten
 • Draadloos spraaksysteem
 • Mogelijkheid tot bestickering van de bus
 • Diverse catering mogelijkheden

De bovenstaande eigenschappen zorgen er voor dat de bus onder andere zeer geschikt is voor zakelijk vervoer. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk onderweg of op locatie vergaderen in deze viplounge. Wilt u de vipbus graag inzetten bij een feestelijke gelegenheid? Dan biedt deze bus diverse extra's voor partyvervoer. Wat dacht u bijvoorbeeld van de volgende eigenschappen die er voor zorgen dat u deze viplounge met één druk op de knop kunt om toveren tot een echte feestbus:

 • Professionele geluidsinstallatie (zowel binnen als buiten)
 • Moderne muziekcomputer
 • Rookmachines
 • CO2 jets
 • Vlammenwerpers op het dak 
 • Lasershow
 • En nog veel meer...

Viplounge Mechelen voor iedere gelegenheid!

Het maakt niet uit of u bijvoorbeeld het museum Hof van Busleyden wilt bezoeken of bijvoorbeeld de Sint-Romboutstoren. Wij van viplounge.be zorgen er graag voor dat u in stijl naar uw bestemming in Mechelen wordt gebracht. Om deze reden wordt onze viplounge vaak gehuurd voor dagjes uit met familie, bedrijfsfeesten of promotietours. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met Viplounge Mechelen. Laat ons weten voor wat voor soort gelegenheid u een luxe bus wilt huren en wij zorgen dat er passend vervoer voor komt rijden.

Viplounge huren Mechelen

Bent u na het bekijken van de website overtuigd en wilt u een viplounge huren in Mechelen? Om meer te weten te komen over de beschikbaarheid of tarieven van onze viplounges kunt u het beste het online offerte formulier invullen. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vindt u op onze contact pagina. Op deze pagina kunt u tevens het contactformulier invullen. Wij zullen er alles aan doen om uw vrag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Wie weet gaat u binnenkort wel een vipbus of partybus huren voor een speciale gelegenheid!

Oostende, Turnhout,Gent, Vlaanderen, Brugge,  Charleroi, Leuven, Bergen, Mechelen, Blankenberge, Veurne, Nieuwpoort, Diksmuide, Gistel, Damme, Torhout, Tielt, Eeklo, Deinze, Arendonk, Diest, Beringen, Zelzate, Lokeren, Aalst, Zottegem,  Beveren, Boom, 
St-Niklaas, Willebroek, Stekene, Gent, Lier, Braschaat, Kapellen, Heist op den Berg, Aalst, Kalmthout, Luik, Brugge,

Dit zijn het soort bussen welke wij verhuren: Karaokebus, Discobus, Feestbus, Fuifbus, Viplounge, 15 persoons partybus, 20 persoons partybus, 25 persoons partybus, 30 persoons partybus, 35 persoons partybus, 40 persoons partybus, 50 persoons partybus, Bus met vlammen

 

Offerte aanvragen