30 persoons partybus huren

Ben je met een groepje van 30 personen en wil je op een gezellige manier naar je festival reizen? Bedenk eens hoe leuk het zou zijn om met een v.i.p. partybus te reizen. Een nooit te vergeten rit naar jouw Festival. Zelf je favoriete muziek via de muziek computer afspelen in de bus hierbij kun je de muziek gebruiken die al op de computer staat, maar je kunt ook vanaf Spotify of YouTube draaien. Bovendien kun je de YouTube filmpjes ook op de schermen in de bus weergeven. Dus wil je helemaal uit je dak gaan met 30 personen? Een partybus huren kan bij partybus.nl.

Met 30 personen in De partybus?

Bij partybus.nl is dat geen probleem. Jullie kunnen met 30 personen in de bus plaatsnemen in de totale rondzit opstelling. Ook als je met meer als 30 personen bent kunnen wij jullie van dienst zijn met één van onze grote limousine bussen. Hierin kunnen wij tot wel 50 personen tegelijkertijd vervoeren. Iedereen zit rond tegenover elkaar waardoor er maximale interactie is tussen alle passagiers tezamen en zo dus ook maximale ambience. Of je nu met 30 personen naar Dominator reist naar Tomorrowland of naar pussylounge. Wij zijn jullie graag van dienst om er een knalfeest van te maken. Niet alleen een super dikke muziekinstallatie aan de binnenkant van de bus maar ook als jullie buiten de bus staan kunnen wij jullie van duizenden Watts muziekvermogen voorzien.

partyvervoer 30 persoonsfeestbus 30 personen

Dark Raver of Outsiders in de Partybus…

Dat kan ook allemaal. Je kunt een DJ in de bus laten draaien, deze kan volgens via zijn eigen DJ Booth draaien maar ook kunnen wij voorzien in een professionele DJ Booth van Pionier. Regelmatig hebben wij bekende dj's in de bus om te draaien voor een gezelschap van 30 personen of meer maar ook zijn er verschillende dj's die hun verjaardag bij ons in de partybus vieren. Zo hebben wij Martin Garrix and Afrojack al meermalen in onze bussen mogen begroeten en voor de Belgen ook DJ Reggy heeft zijn verjaardag al in onze partybus gevierd.

Vrijgezellenfeest met 30 personen

Daarvoor kun je natuurlijk een partybus huren. Een onvergetelijk vrijgezellenfeest beleven kan natuurlijk in onze partybussen. Ook als je daarbij vergezeld wil worden door een of enkele leuke dames kunnen wij daarin voorzien. Ons netwerk van leuke dames en stripsters kan jullie vrijgezellenfeest nog gekker dan gek maken. Wel is een vrijgezellenfeest voor 30 personen wel een uitzonderlijk grote groep maar ook voor kleinere gezelschappen vanaf zo'n 10 personen hebben wij een gepaste oplossing. Zelfs al heb je geen enkele bestemming alleen een rondrit in onze partybus zal de vrijgezellendag onvergetelijk maken.

België, Belgium, Eeklo, Tomorrowland, Geel, Stekene, Beveren,  Hasselt, Aalst, Maaseik, Overpelt, Lommel, Peer, Bree,  Maasmechelen, Dilsen   Knokke Heist, Oostende, Beringen, Leopoldsburg, Namen, Gent, Vlaanderen, Heist op den Berg, Kalmthout, Brugge, Deinze, Zelzate Gent, Charlerois, Leuven, Luik, Brugge,  Beerse, Herentals, Blankenbergen, Veurne, Nieuwpoort, Diksmuide, Gistel, Damme, Torhout, Tielt,   Lokeren, Aalst, Blankenberge, Brussel,  Zottegem, Willebroek, Boom, Turnhout, Antwerpen, St-Niklaas, Lier, Bergen, Mechelen, Braschaat, Kapellen,  Hoogstraten,  Westerlo, Diest,  Herselt, Mol, Balen, Arendonk,  Bilzen, Hamont, Genk, Lanaken,  
Ook hebben wij een vestiging in Nederland waar je gemakkelijk een partybus kan huren, maar waar je ook terecht kan voor een luxe busje huren.

Dit zijn het soort bussen welke wij verhuren: Bus met vlammenKaraokebusFeestbus,  Discobus, Fuifbus, Viplounge, 15 persoons partybus,  30 persoons partybus, 35 persoons partybus, 40 persoons partybus, 20 persoons partybus50 persoons partybus,  25 persoons partybus.

Offerte aanvragen