Partybus Namen

Wil jij de rit van je leven maken in een discobus? Dan ben je bij Partybus Namen aan het juiste adres. Bij ons ben je namelijk verzekerd van een onvergetelijke rit in een feestbus. Stap bij ons in en laat je verbazen door de vele mogelijkheden van onze voertuigen. Alles is in onze bussen aanwezig om het meest ultieme feestje op de weg te kunnen bouwen! Een onvergetelijke ervaring! Lees hieronder meer om een indruk te krijgen van een rit met Partybus Namen!

vip bus amsterdamNamen Partybus

De bijzondere eigenschappen van Partybus Namen:

Bij ons kan je de meest extreme partybussen van Europa huren. Nergens in Europa zal je een vergelijkbare bus met vergelijkbare mogelijkheden vinden. Dit komt onder andere door de toevoeging van de volgende eigenschappen van Partybus Namen:

 • Professionele geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten
 • Totale rondzit met luxe lederen stoelen
 • Meerdere LCD schermen
 • LED feestverlichting
 • Lasershow
 • Rookmachines
 • Vlammen op het dak (The Experience VIP Lounge)
 • Moderne muziek computer 
 • Multimedia installatie
 • Verschillende video thema's
 • Gevulde koelingen met bier, wijn en fris (tegen meerprijs)
 • Mogelijkheid tot plaatsen DJ-booth
 • Karaoke installatie
 • Brandingsmogelijkheden
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • En nog veel meer..

Partybus Namen, eindeloze mogelijkheden..

Bovengenoemde eigenschappen zorgen ervoor dat een feestje in een van onze feestbussen een ervaring zal zijn om nooit meer te vergeten. Alle eigenschappen zijn aanwezig voor een compleet feest op wielen. Om deze reden worden onze discobussen verhuurd voor diverse gelegenheden. Zo wordt Partybus Namen regelmatig ingezet tijdens de volgende soorten evenementen:

Partybus Namen, partyvervoer en meer...

De bussen van Partybus Namen bieden niet alleen diverse mogelijkheden voor feestvervoer, ook op het gebied van zakelijk vervoer kunnen wij je van dienst zijn. Doordat de diverse feestelijke elementen professioneel in het interieur zitten weggewerkt, heeft de bus wanneer deze elementen zijn uitgeschakeld een luxe en zakelijk uitstraling. Hierdoor bieden onze luxe touringcars ook mogelijkheden op het gebied van zakelijk vervoer. Zo worden onze bussen niet alleen verhuurd als partybus, feestbus, discobus of karaokebus, maar ook als bijvoorbeeld vergaderbus, vipbus, promotiebus, reclamebus of beursstand. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk bij Partybus Namen!

Een partybus huren in Namen?

Ben je overtuigd en wil je graag onze partybus huren in Namen en wil je vervolgens samen met je gezelschap op een bijzondere wijze naar jullie bestemming in bijvoorbeeld Antwerpen, Brussel, Luik, Gent of Genk gebracht worden? Voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid voor jouw rit verwijzen wij je graag naar het offerte formulier. Aan de hand van de gegevens die je daar invult kunnen wij een offerte voor jou op maat maken. Voor overige vragen kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers beantwoorden je vragen graag en gaan graag voor je aan de slag om een onvergetelijke rit te organiseren!

België, Belgium, St-Niklaas, Lier, Brussel, Beerse,
Herentals, Westerlo,Geel, Nieuwpoort,  Hasselt
Hoogstraten,  Beringen, Leopoldsburg Aalst
Overpelt, Lommel, Peer, Bree, Lanaken,
 Knokke Heist, Oostende, Herselt, Mol 
Antwerpen, Balen, Arendonk, Diest,  Namen,
Gent, Vlaanderen, Kapellen, Heist op den Berg, 
Brugge, Kapellen, Heist op den Berg, Gent,
Charlerois, Leuven, Luik, Brugge, Bergen,
Mechelen, Blankenbergen, Veurne, Bilzen, 
Hamont, Genk, Diksmuide, Gistel, Damme,
Torhout, Tielt, Eeklo, Deinze, Zelzate, Lokeren, 
Aalst, Zottegem, Willebroek, Stekene, 
Beveren, Boom, Braschaat,  Tomorrowland,
Blankenbergen, Kalmthout,  Maaseik, 
Maasmechelen, Dilsen   

Dit zijn het soort bussen welke wij verhuren: Karaokebus20 persoons partybus,  Feestbus, Fuifbus, Viplounge, 15 persoons partybusDiscobus,   30 persoons partybus, 35 persoons partybus, 40 persoons partybusBus met vlammen.  50 persoons partybus25 persoons partybus, partybus huren, vip bus amsterdam.

Offerte aanvragen