Vip lounge Geel

Viplounge.be staat bekend om de verhuur van de meest bizarre en extreme partybussen van Europa. Een feestbus welke te vergelijken is met een rijdende discotheek. De diverse voertuigen uit ons wagenpark zijn voorzien van een scala aan entertainment, gehuld in een weelde aan luxe. Alles hebben wij in huis om van uw reis een unieke belevenis te maken.

Geel viploungeGeel Viplounge

Feestbus, kenmerkend door:

 • 7500 Watt PA geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten
 • Lasershow
 • Rookmachines
 • CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, optioneel)
 • Multicolor LED verlichting
 • Karaoke installatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Draadloze spraakinstallatie
 • Professionele muziekcomputer
 • Uitgebreide multimedia installatie
 • Vlammenwerpers op het dak (the Experience)
 • Videoprojectie tunnel (the Experience)
 • Cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot branding
 • en nog veel meer...

Een beknopt overzicht van de mogelijkheden van onze viplounge. Het meest unieke aspect aan deze bizarre touringcars is de totale rondzit, zoals in een viplounge. U neemt plaats in een viplounge opstelling, in de comfortabele en luxueuze zetels. Door deze opstelling hoeft u niks van het feest te missen in de bus. Een opstelling welke uniek is in Europa en slechts bij 2 van dergelijke feestbussen is ingebouwd.

Door de multifunctionaliteit van de feestbus worden onze voertuigen voor een scala aan gelegenheden gehuurd. Niet alleen door de mogelijkheden, maar vooral ook door het design en de uitstraling hiervan. Op het moment dat deze feestbus voor komt rijden, zult u begrijpen waarom wij de meest extreme en bizarre voertuigen in huis hebben.

De feestbus, een graag geziene gast bij:

Kortom, u heeft een groot gezelschap te vervoeren en op zoek naar geschikt vervoer. Zoals u ziet, bent u bij viplounge.be aan het juiste adres. Door heel België, of het nu in Antwerpen of in Brussel is. Wij rijden overal!! Bij ons kunt u een vip touringcar huren.

Feestbus huren voor het ultieme feest op wielen?

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze feestbus? Ga naar onze contactpagina en stel uw vraag via het contactformulier. Ook kunt u hier terecht voor het ontvangen van een vrijblijvende offerte. Maak uw wensen en behoeften kenbaar en wij zullen u een offerte op maat sturen.

Feestbus en meer...

Wist u dat onze viplounge niet alleen inzetbaar zijn als feestbus? Onze viplounges bieden ook diverse andere mogelijkheden voor diverse soorten gelegenheden. De viplounges zijn niet alleen uitermate geschikt voor feesten op de weg, ook voor bijvoorbeeld zakelijk ritten bieden de viplounges diverse mogelijkheden. De bussen zijn naast feestbus ook inzetbaar als bijvoorbeeld vipbus of vergaderbus. Laat ons weten waarvoor u een viplounge bij ons wilt huren en wij zorgen er voor dat de bus volledig op uw wensen en behoeften aansluit. Feestelijk of zakelijk, viplounge.be is dé vervoerspartner op het gebied van luxe groepsvervoer!

Belgium, Brussel,   Mechelen, Blankenberge, Veurne, Nieuwpoort, Aalst, Knokke Heist Diksmuide, Gistel, Damme, Torhout, Tielt, Eeklo, Vlaanderen, Brugge,  Deinze, Zelzate, Gent, Lokeren, Aalst, Charleroi, Zottegem, Willebroek, Stekene, Beveren, Boom, 
St-Niklaas, België Lier, Braschaat, Kapellen, Geel, Hasselt, Oostende, Turnhout, Antwerpen,Heist op den Berg, Kalmthout, Hoogstraten, Tomorrowland, Beerse, Herentals, Westerlo, Leuven, Luik, Maasmechelen, Dilsen Brugge, Bergen, Herselt, Mol, Balen, Arendonk, Diest, Namen, Gent, Vipbus Amsterdam, Beringen, Leopoldsburg, Overpelt, Lommel, Peer, Bree, Bilzen, Hamont, Genk, Lanaken, Maaseik,    

Dit zijn het soort bussen welke wij verhuren: Feestbus, Fuifbus, Viplounge, 6 persoons partybus, 15 persoons partybus, 20 persoons partybus25 persoons partybus,  35 persoons partybus , Discobus,  50 persoons partybusBus met vlammen30 persoons partybus,  

 

Offerte aanvragen