Viplounge Gent

Heeft u binnenkort een bijzondere gelegenheid in Gent of omgeving en zoekt u nog bijzonder vervoer om te huren? Of wilt u opgehaald worden in Gent om naar een andere bestemming gebracht te worden? Dan is Viplounge verhuur Gent u graag van dienst! Wij verzorgen graag het luxe vervoer voor ritten binnen de Benelux. Laat ons uw wensen en behoeften weten en wij zorgen ervoor dat u een viplounge huurt die volledig aansluit op uw wensen.

Viplounge Gent voor diverse gelegenheden

Gent ViploungeGent Viplounge

Onze viplounges zijn geschikt voor diverse soorten groepen en gelegenheden. Voor zowel zakelijk of particulier vervoer bieden onze vipbussen diverse bijzondere mogelijkheden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw rit? Lees dan verder of neem contact met ons op om de mogelijkheden van viplounge verhuur Gent met ons te bespreken. Laat ons uw wensen weten en wij gaan aan de slag om compleet vervoer voor u te verzorgen. De mogelijkheden zijn eindeloos, bij ons is niets te gek.

Op zoek naar luxe zakelijk vervoer? VipLounge Gent staat voor u klaar!

Door de jaren heen hebben wij voor een groot aantal bedrijven en instanties het zakelijk vervoer verzorgd. Hierdoor weten wij precies hoe wij op de wensen en behoeften van onze zakelijke klanten kunnen inspelen. Om aan de wensen van onze zakelijke klanten te voldoen hebben wij onze bussen zelfs compleet aangepast. Door deze aanpassingen is het voor zakelijke klanten onder andere mogelijk om onderweg te vergaderen en presentaties te verzorgen. Op deze manier is het voor onze klanten mogelijk om de reistijd zo optimaal mogelijk te benutten en gaat er geen kostbare tijd verloren.

Feestvervoer met Viplounge Gent

De vipbussen van viplounge verhuur zijn niet alleen uitermate geschikt voor zakelijk vipvervoer. Ook voor particuliere klanten biedt het vele mogelijkheden. Wilt u graag een feestje bouwen onderweg? Dan zijn de viplounges van viplounge.be het vervoer wat u zoekt! Onze viplounges zijn met één druk op de knop volledig om te toveren tot een luxe partybus.

Viplounge verhuur Gent, de eigenschappen..

Om zoveel mogelijk aan de wensen van onze klanten de voldoen hebben wij de volgende aanpassingen aan de onze viplounges gedaan:

  • Totale rondzit ( ideaal voor vergaderingen of feesten onderweg)
  • Meerdere LCD schermen
  • Draadloos internet
  • Professionele geluidsinstallatie ( Zowel binnen als buiten)
  • CO2 Rookjets 
  • Vlammenwerpers op het dak
  • Draadloos Spraaksysteem
  • Modern multimedia systeem
  • Keukenblok
  • En nog veel meer...

Meer info over viplounge verhuur Gent?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Viplounge Verhuur Gent? Dan raden wij u aan om het offerte formulier in te vullen. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij een offerte voor u op maat maken. 

België, Brussel, Geel, Hasselt, Heist op den Berg, Kalmthout Aalst, Knokke Heist, Oostende, Turnhout, Gent, Vlaanderen, Brugge, Gent,  Leuven, Luik, Brugge, Blankenberge, Veurne, Nieuwpoort, Diksmuide, Gistel, Damme, Torhout, Tielt, Eeklo, Deinze, Zelzate, Antwerpen, Namen, Lokeren, Aalst, Zottegem, Willebroek, Stekene, Beveren, Boom, Charleroi, St-Niklaas, Lier, Bergen, Mechelen, Braschaat, Kapellen, Hoogstraten, Beerse, Tomorrowland, Leopoldsburg, Overpelt, Herentals, Belgium, Westerlo, Herselt, Mol, Balen, Arendonk, Diest, Beringen, Lommel, Peer, Bree, Bilzen, Hamont, Genk, Lanaken, Maaseik, Maasmechelen, Dilsen   

Dit zijn het soort bussen welke wij verhuren:  Fuifbus40 persoons partybus, 50 persoons partybusViplounge, 15 persoons partybus, 25 persoons partybus, 30 persoons partybus, 35 persoons partybus, Karaokebus20 persoons partybusDiscobus, FeestbusBus met vlammen

 

Offerte aanvragen