Viplounge huren

Zoekt u nog bijzonder vervoer voor een vrijgezellenfeest in Brussel, een bruiloft in Antwerpen of een vrijgezellenfeest in Mechelen? Bij viplounge.be kunt u vervoer huren dat deze dag helemaal compleet zal maken. U kunt hier een vip lounge huren die inzetbaar is bij diverse soorten gelegenheden. Het maakt niet uit waarvoor u een vip lounge wilt huren, bij viplounge.be is het allemaal mogelijk! Bent u benieuwd hoe een vip lounge uw vervoersprobleem kan oplossen? Lees dan hieronder verder en kom meer te weten over de diverse mogelijkheden die een vip lounge biedt!

Vip lounge huren voor iedere gelegenheid!

viplounge HurenViplounge

Wij van viplounge.be hebben jarenlange ervaring met het verhuren van vipvervoer op maat. Hierdoor zijn wij specialist in het verzorgen van vipvervoer op maat. Voor groepen tot 85 personen staat er bij ons luxe vervoer op maat klaar! Wij zullen er alles aan doen om u een reiservaring te bieden om nooit meer te vergeten. U kunt hier een vip lounge huren die voldoet aan al uw wensen!

Voor een bijzondere ervaring bent u bij viplounge.be aan het juiste adres. Gaat u een vip lounge huren bij ons? Dan doen wij er graag alles aan om u een echte VIP ervaring te bieden. Tijdens de rit in één van onze voertuigen zult u niets te kort komen. Een bijzondere ervaring om nooit meer te vergeten!

Een vip lounge huren met unieke eigenschappen? Dat kan!

Wij hebben diverse unieke aanpassingen gedaan aan onze bussen. Kiest u voor een vip lounge huren bij viplounge.be? Dan bent u verzekerd van een bijzondere ervaring tijdens de rit. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de belangrijkste eigenschappen die hieraan bijdragen:

Totale rondzit (ideaal voor vergaderingen tot feesten onderweg) Modern multimediasysteem Professionele geluidsinstallatie (zowel aan de binnen als buitenzijde) Lasershow Rookmachines Draadloos spraaksysteem Draadloos internet Meerdere LCD schermen Klassiek en luxe interieur Geblindeerde ramen Karaoke computer Vlammenwerpers op het dak (The experience VIP Lounge) Videoprojectie tunnel (The experience VIP Lounge) Mogelijkheid tot branding En nog veel meer....

Multifunctioneel VIP vervoer!

Door de diverse unieke eigenschappen van de bussen kunt u hier een vip lounge huren voor diverse soorten gelegenheden. Van zakelijke gelegenheden tot zakelijke gelegenheden, bij viplounge.be is het allemaal mogelijk. Laat ons vooraf weten voor wat voor soort sitatie u een vip lounge wilt huren en wij zorgen ervoor dat de vip lounge op passende wijze voor komt rijden. Onze multifunctionele vip lounges worden regelmatig ingezet als:

Zoals u ziet zijn de mogelijkheden van onze vip lounges zeer uitgebreid. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met een vip lounge van viplounge.be. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw event? Neem dan contact met ons op, wij bespreken de mogelijkheden graag met u!

Vip lounge huren?

Wilt u graag meer weten over de tarieven en beschikbaarheid? Dan raden wij u aan om geheel vrijblijvend het online offerte formulier in te vullen. Op deze manier kunnen wij een offerte voor u op maat maken. Voor overige vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze contactgegevens kunt u vinden op onze contactpagina. Op deze pagina kunt u tevens eenvoudig en snel het contactformulier invullen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Wilt u een viplounge huren in Aalst of omgeving? Dan bent u bij viplounge.be aan het juiste adres. Onze viplounges beschikken over unieke eigenschappen die er voor zorgen dat u een rit zult hebben om nooit meer te vergeten. Deze viplounges zijn inzetbaar bij diverse soorten evenementen door de unieke eigenschappen waarover de bussen beschikken. Dus zoekt u een bijzondere viplounge? Neem dan een kijkje op de website om erachter te komen wat Viplounge huren Aalst u te bieden heeft.

Multifunctionele viplounges

Wij hebben twee bijzondere bussen ontworpen die inzetbaar zijn bij diverse soorten evenementen. Van zakelijk tot particulier. Alles is mogelijk bij Viplounge huren Aalst. Voor zowel zakelijke als feestelijke ritten hebben wij bijzondere aanpassingen gedaan aan de bussen. Op deze manier is viplounge huren Aalst multifunctioneel inzetbaar. Het maakt dus niet uit waarvoor u een viplounge wilt huren, bij viplounge huren Aalst huurt u altijd passend vervoer.

Onze viplounges

Wij hebben twee verschillende uitvoeringen viplounges, namelijk The Reference VIP Lounge & The Experience VIP lounge. De eerste uitvoering is geschikt voor groepen tot 50 personen en de tweede is geschikt voor groepen tot 35 personen. Deze viplounges zijn zeer geschikt voor zakelijk vervoer, door de zakelijke uitstraling maar ook door de diverse aanpassingen die het bijvoorbeeld mogelijk maken onderweg te vergaderen. Wilt u een viplounge huren voor een feestelijke gelegenheid? Ook dan zijn deze viplounges dé perfecte keus. Met één druk op de knop is het zakelijke interieur om te toveren tot een echte feestbus of partybus! Zoals u kunt zien zijn de viplounges multifunctioneel inzetbaar!

Viplounge huren Aalst voor zakelijk vervoer

De viplounges van Viplounge huren Aalst zijn de ideale oplossing voor zakelijke ritten. Tijdens een rit in één van deze voertuigen kunt u namelijk gewoon doorwerken en op deze manier uw reistijd optimaal benutten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te vergaderen of een presentatie te verzorgen in onze viplounge. De stoelen van deze bussen zijn namelijk opgesteld in een vergaderopstelling (een totale rondzit met tafeltjes). Hierbij kunt u gebruik maken van het multimedia systeem in de viplounge, de diverse LCD schermen, het draadloze spraaksysteem en nog veel meer...

Unieke eigenschappen van viplounge Aalst

De zakelijke uitstraling van de viplounges maakt de bussen uitermate geschikt voor zakelijk vervoer, u kunt belangrijke klanten of zakenrelaties met deze bussen in stijl op halen. Maar met één druk op de knop is de viplounge ook om te toveren tot een echte partybus. De diverse feestelijke elementen zijn professioneel weggewerkt en komen alleen tevoorschijn wanneer deze ingeschakeld worden. Een zakelijk klant zal dus niet door hebben dat de bus ook regelmatig als feestbus wordt ingezet! Stap in in een van de viplounges van viplounge huren Aalst en laat je verrassen door de unieke eigenschappen van de vipbus. Hieronder vindt u alvast een voorproefje van de belangrijkste eigenschappen van de bus:

 • Totale rondzit Luxe, lederen interieur
 • Keukenblok met koeling en koffiemachine
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Muziekcomputer
 • Meerdere video schermen
 • Videoprojectietunnel (The Experience VIP Lounge)
 • Vlammenwerpers op het dak (The Experience VIP Lounge)
 • Karaoke installatie 
 • En nog veel meer...

Viplounge huren Aalst voor diverse gelegenheden..

Door de bovenstaande eigenschappen van viplounge huren Aalst worden de bussen regelmatig gehuurd voor diverse soorten gelegenheden. Hieronder vindt u een overzicht van evenementen waarvoor onze viplounges regelmatig verhuurd worden.

 • Vergaderingen onderweg
 • Bedrijfs- en productpresentaties
 • Bedrijfsuitjes
 • Personeelsfeestjes
 • Vrijgezellenfeesten
 • Teamuitjes
 • Jubilea
 • Bruiloften
 • Communies
 • Uitvaarten 
 • En meer..

Viplounge huren in Aalst of omgeving?

Heeft u ook interesse kregen in het huren van een viplounge is Aalst of omgeving? Om meer te weten te komen over de tarieven en beschikbaarheid raden wij u aan om het online offerte formulier in te vullen. Aan de hand van de gegevens die u hier invult kunnen onze medewerkers binnen enkele werkdagen een offerte voor u op maat maken. Wilt u meer weten over bijvoorbeeld de faciliteiten en de mogelijkheden die wij bieden voor uw event? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Dit kan door middel van het contact formulier op onze website of u kunt ons bellen op het nummer wat u kunt vinden op onze contactpagina.

Bent u op zoek naar exclusief vipvervoer op maat? Dan bent u bij Viplounge verhuur Hoogstraten aan het juiste adres. Bij ons kunt u multifunctionele viplounges huren die inzetbaar zijn bij diverse soorten evenement. Zo kunt u onze viplounge bijvoorbeeld inzetten als vergaderbus voor een zakelijke rit, als vipbus voor bijvoorbeeld artiestenvervoer, of als partybus bij bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk bij viplounge verhuur hoogstraten!

Viplounge verhuur Hoogstraten, de mogelijkheden

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen is het mogelijk om een viplounge te huren bij diverse soorten gelegenheden. Wanneer u voor viplounge.be kiest bent u verzekerd van vipvervoer op maat. Onze viplounges zijn zowel inzetbaar bij zakelijke ritten als particuliere ritten. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste mogelijkheden:

Zoals u ziet bieden onze viplounges een groot scala aan mogelijkheden. De diverse mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend doordat de verschillende faciliteiten geheel naar wens zijn in en uit te schakelen. Wanneer alle partyfaciliteiten zijn uitgeschakeld ziet u hier helemaal niets meer van waardoor onze viplounges ook uitermate geschikt zijn als vipbus, vergaderbus of rouwbus. Dus bent u op zoek naar luxe vervoer op maat van het hoogste niveau? Dan bent u bij Viplounge verhuur Hoogstraten aan het juiste adres.

Viplounge huren voor zakelijk vervoer

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen zijn onze viplounges uitermate geschikt voor zakelijk vervoer. Door de jaren heen hebben wij namelijk het vervoer verzorgd voor diverse soorten bedrijven en instanties, wij weten hierdoor precies wat onze zakelijke klanten belangrijk vinden en hebben onze bussen hier dan ook op aan gepast. Zo begrijpen wij bijvoorbeeld heel goed dat onze zakelijke klanten de reistijd graag zo optimaal mogelijk benutten. Om deze reden hebben diverse faciliteiten in onze bussen geplaats die er voor zorgen dat er gewoon doorgewerkt kan worden tijdens te rit. Zo is het door de totale rondzit bijvoorbeeld mogelijk om onderweg te vergaderen. Verder kan er gebruik worden gemaakt van de diverse LCD schermen, het draadloos spraaksysteem en het moderne multimedia systeem waardoor het bijvoorbeeld mogelijk is om presentaties te verzorgen onderweg.

Viplounge huren als partyvervoer

Viplounge verhuur Hoogstraten staat niet alleen graag voor u klaar om zakelijk vervoer te verzorgen, wij bouwen ook graag samen met u een ulitem feest op de weg. Onze viplounges zijn de meest luxe en uitgebreide partybussen van Europa. Door de verschillende bijzondere faciliteiten in de bus zult u een rit beleven om nooit meer te vergeten. De belangrijkste kenmerken van onze feestbussen zijn:

 • Totale rondzit
 • Professioneel geluidssysteem, zowel binnen als buiten
 • Vlammerwerpers op het dak
 • CO2 Rookjets
 • Lasershow
 • Multicolor LED verlichting
 • Diverse LCD schermen
 • Karaoke systeem
 • Draadloos Spraaksysteem
 • Mogelijkheid tot plaatsing DJ set
 • En nog veel meer..

Meer informatie over Viplounge verhuur Hoogstraten?

Wilt u graag luxe vervoer huren voor wat voor gelegenheid dan ook? En wilt u daarom graag meer informatie over Viplounge verhuur Hoogstraten? Voor meer informatie over de tarieven en beschikbaarheid van onze voertuigen rijden wij u aan om het online offerte formulier in te vullen. Aan de hand van de gevens die u hier invult kunnen wij een offerte voor u op maat maken. Deze offerte kunt u veelal binnen enkele werkdagen van ons verwachten. Voor overige vragen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch of door het contactformulier in te vullen. Onze medewerkers beantwoorden uw vragen graag! Ons telefoonnummer kunt u vinden op onze contact pagina.

Wist u dat wij niet alleen actief zijn in Hoogstraten? Wij verhuren onze vipbussen door heel België en Nederland. Dus wilt u een viplounge huren in Brussel, Antwerpen, Gent of Mechelen? Ook dat is mogelijk bij viplounge.be!

België, Belgium, Westerlo, Aalst, Zottegem, Willebroek, Stekene, Beveren, Boom, Aalst, Knokke Heist, Oostende,
St-Niklaas, Lier, Braschaat, Hasselt,  Turnhout,Kapellen,  Arendonk,  Luik, Brugge, Bergen, Mechelen, Diest, Beringen, Leopoldsburg, Overpelt, Lommel, Peer, Bree, Bilzen, Hamont, Genk, Lanaken,Herselt, Mol, Balen,  Blankenbergen, Heist op den Berg, Brussel, Geel,  Kalmthout, Hoogstraten, Beerse, Herentals, Antwerpen, Namen, Gent, LeuvenBlankenberge, Veurne, Nieuwpoort,  Eeklo, Deinze, Zelzate, Lokeren, Vlaanderen, Brugge, Diksmuide, Gistel, Damme, Torhout, Tielt, Gent, Charleroi,  Maaseik, Maasmechelen, Dilsen, Tomorrowland,   

Dit zijn het soort bussen welke wij verhuren: , Feestbus35 persoons partybus50 persoons partybusKaraokebusFuifbus, Viplounge, 15 persoons partybus, 20 persoons partybus, 25 persoons partybus, 30 persoons partybus, 40 persoons partybus, DiscobusBus met vlammen

 

Offerte aanvragen