Anderhalve meter party

Het is nog even wachten op het moment dat feestjes voor zo’n 15 personen op anderhalve meter afstand van elkaar weer zijn toegestaan. De voorwaarden voor een anderhalve meter partybus met partybus-huren.be vindt je onderaan deze pagina.

1,5 meter party in een feestbus!

Zodra het zover is staan onze partybussen hier voor klaar!
Anderhalve meter uit elkaar zitten is geen probleem in onze XL partybussen en zo kun je een anderhalve meter party vieren op locatie of al rijdend van locatie naar locatie en onderweg gezellig feesten in de bus.

Ook kunnen we onderweg gezellige stops maken met muziek naar buiten. Met duizenden watts aan muziekvermogen ook aan de buitenkant maken we een feestje waar heel de wijk van kan meegenieten.

1,5 meter feestfeestbus anderhalve meter party

Houd de adviezen goed in de gaten en zodra het weer kan en mag en sociaal verantwoord is gaan we op pad voor onvergetelijke anderhalve meter party’s die weer de gezelligheid terug in het land brengen.
Qua kosten moet je denken aan zo’n € 100,00 per persoons voor het huren van een van onze VIP-Partybussen voor een anderhalve meter party.

In de bussen is duidelijk de geadviseerde afstand van anderhalve meter aangegeven en er is een muziekcomputer aanwezig en een professioneel karaoke systeem met draadloze microfoons.
Let the Party Begin! #anderhalvemeterparty 

 

Wil je alvast thuis een voorproefje nemen op de anderhalve meter party?
Download dan de houseparty app op je PC of telefoon via deze link > HOUSEPARTY

 

      Aanvullende REGELS en VOORWAARDEN voor Anderhalve Meter Party

(deze regels kunnen nog verder geactualiseerd worden, controleert u deze daarom dagelijks)

 • Indien er sprake is van luchtwegklachten zoals hoesten, neusverkoudheid, kortademigheid, smaak- en reukverlies of koorts dan kunt u NIET deelnemen aan een anderhalvemeter party.
 • Indien u in de voorgaande 21 dagen in contact bent geweest met een Covid-19 besmet persoon, dan kunt u NIET deelnemen aan een anderhalve meter party.  
 • Klanten met chronische aandoeningen van luchtwegen en longen, chronische hartaandoeningen, diabetes mellitus, ernstige nieraandoeningen, verminderde weerstand tegen infecties door medicijngebruik voor auto-immuunziekten, na orgaantransplantatie, bij hematologische aandoeningen, bij asplenie, bij afweerstoornissen of en bij chemotherapie/ bestraling word afgeraden deel te nemen aan een anderhalve meter party.
 • De anderhalve meter party in de partybus mag alleen betreden worden langs de achter/middendeur.
 • De chauffeur welke dagelijks verschillende gezelschappen ontvangt dient beschermt te blijven voor Covid-19 besmetting.
 • De markeringen daarvoor dienen gerespecteerd te worden.
 • Communicatie tussen chauffeur en klant geschied via de aanwezige microfoons.
 • De bus bied maximaal plaats aan 15 passagiers.
 • Betalingen dienen zoveel als mogelijk op rekening vooraf te worden gedaan.
 • Genuttigde dranken kunnen per tikkie of betaal terminal voldaan worden.
 • De chauffeur dient zorg te dragen voor ontsmetting van de betaal terminal, klant ontsmet zijn handen voor gebruik hiervan.   
 • In de toilet is ontsmettingsmiddel aanwezig, voor en na gebruik van de toilet dienen de klanten deze te ontsmetten.
 • Klanten kiezen na toetreden van de bus hun zitplaats en veranderen nadien niet meer van zitplaats.
 • In en uitstappen doen we achter elkaar op gepaste afstand.
 • Ook bij het buiten de bus feesten wordt de 1,5 meter gerespecteerd. 
 • Er worden gedurende de rit geen andere personen als de besloten groep welke de bus gereserveerd heeft toegelaten.
 • Bij gebruik van de computer in de bus wordt deze vooraf ontsmet

 

Hieronder nog wat opsommingen van anderhalve meter party initiatieven en artikelen: 
Dj Guide - RTLZ - FacebookAmayzineAD - Partyscene - NRC - anderhalve meter armband - Afstand op de Pont in Amsterdam - Koffie serveren op 1,5 meter - Hoe normaal is 1,5 meter

Turnhout,  Hasselt,  Oostende, Willebroek, Vlaanderen, Brugge, Blankenberge, Veurne, Nieuwpoort, Diksmuide, Gistel, Damme, Torhout, Tielt, Eeklo, Deinze, Zelzate, Lokeren, Aalst, Zottegem, België, Belgium,  Stekene, Aalst, Knokke Heist, Beveren, Boom, Gent,   Mechelen, St-Niklaas, Lier, Braschaat, Antwerpen, Namen,  Brussel, Geel, Kapellen, Heist op den Berg, Kalmthout, Hoogstraten, Beerse, Herentals, Westerlo, Herselt, Mol, Balen, Maaseik, Arendonk, Charleroi, Leuven, Luik, Diest, Beringen, Leopoldsburg, Overpelt, Lommel, Peer, Bree, Brugge, Bergen, Bilzen, Hamont, Tomorrowland,Genk, Lanaken,  Maasmechelen, Dilsen, Gent,    

Dit zijn het soort bussen welke wij verhuren: 50 persoons partybus, Bus met vlammenKaraokebusFuifbus, ViploungeDiscobus, Feestbus,  15 persoons partybus, 20 persoons partybus,  30 persoons partybus40 persoons partybus35 persoons partybus25 persoons partybus

Offerte aanvragen